Specialløsning ud
​fra dine ønsker

Har du ønsker til en specialløsning i din bolig, er du kommet til det rette sted. Hos Mr. Kvalitetsbyg har vi altid fokus på kundens behov og kan imødekomme langt de fleste ønsker. Det er stort set kun din fantasi, der sætter grænsen.

Vil du have et unikt køkken, kan vi opføre dette på 4-5 dage. En specialløsning tager lidt længere tid end et “normalt” køkken, men er den trods alt korte ventetid værd. Tag os endelig med på råd, hvis du gerne vil have kompetent rådgivning og ende med den helt rigtige løsning til din bolig.

Professionel rådgivning om din specialløsning

Overvejer du at få konstrueret og bygget noget helt særligt til din bolig? Måske et køkken? Vi tænker kreativt og kan tage dig igennem hele processen fra start til slut. 

Vi tror på, at nære kunderelationer er vejen til et succesfuldt resultat, der lever op til dine forventninger.

Som kunde hos os kan du altid regne med, at kvaliteten er i fokus. Vi lever nemlig af glade kunder og slækker derfor aldrig på denne. Tag derfor kontakt til os, hvis du er interesseret i en specialløsning. Så er vi parate til at hjælpe dig godt i mål til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Vi er klar til at vejlede og rådgive dig alle byggeriets faser - om det er specialløsning, renovering, anlæg af pool, opsætning af køkken eller nybyg. Tag kontakt til os på telefon 31 18 35 16

Skal du have lavet en specialløsning?

Vi udfører alle typer specialløsninger, som andre firmaer ikke tør røre ved. Intet er for besværligt for os!

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på dit byggeri, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig alle byggeriets faser - om det er specialløsning, renovering, anlæg af pool, opsætning af køkken eller nybyg.

Vi laver alle slags specialløsninger, og tager opgaver som andre ikke tør røre ved.​

Mr Kvalitetsbyg ApS​  -  ​Fuglebækvej 3D, st. th.  2770 Kastrup  -  CVR: 37096873  -  Tlf.: 31 18 35 16  -  E-mail: info@mrkvalitetsbyg.dk