Pool og spa i
​eksklusiv kvalitet

Drømmer du om en privat pool eller spa? Hos Mr. Kvalitetsbyg er vores speciale at bygge pools fra bunden hos private boligejere, der værdsætter høj kvalitet. Ud fra dine ønsker, krav og behov bygger vi en pool fra bunden, bogstaveligt talt, så du får en flot og indbydende pool i haven i yderst eksklusiv kvalitet.

Vi klarer alt fra udgravning til opbygning - også når det kommer til spa, hvis du ønsker en udespa eksempelvis. Ved opbygning af en pool lægger vi både sten og liner, som er en slags dug i selve poolen. Du kan vælge mellem beton og glasfiber, hvilket vi også kan bidrage med rådgivning omkring.

FÅ EN POOL OG SPA EFTER DINE ØNSKER

Rådgivning og vejledning er en vigtig del af vores arbejde. 

Vi har mange års erfaring og ved derfor, hvilken type pool og spa der holder og er nemmest at vedligeholde.

 

Vælger du en pool i beton, har du virkelig mulighed for at få en stor pool, der er utroligt holdbar og robust.

At have en pool i haven er noget, de fleste synes er ret tiltalende. Men hvorfor ikke gøre noget ved det, når du kan få det hele klaret for dig uden at skulle løfte en finger selv? Tag en snak med os om dine muligheder - det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig, når det kommer til pool og spa? Så kontakt os for nærmere aftale på telefon 31 18 35 16.

Når det kommer til pool og spa - er vi specialister

Vi er professionelle i at bygge pools og spa fra bunden og vi lader intet være til tilfældighederne.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på dit byggeri, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig alle byggeriets faser - om det er specialløsning, renovering, anlæg af pool, opsætning af køkken eller nybyg.

Vi laver alle slags specialløsninger, og tager opgaver som andre ikke tør røre ved.​

Mr Kvalitetsbyg ApS​  -  ​Fuglebækvej 3D, st. th.  2770 Kastrup  -  CVR: 37096873  -  Tlf.: 31 18 35 16  -  E-mail: info@mrkvalitetsbyg.dk