Profil

Hos Mr. Kvalitetsbyg er vi en professionel virksomhed, der tilbyder forskelligartede opgaver inden for byggeri.

Vi har mange års erfaring i byggebranchen, men selve firmaet er 2,5 år gammelt. Vi har seks ansatte, der alle har en baggrund som tømrer/snedker, hvilket også er vores klare force.

Vi samarbejder med en lang række kompetente folk inden for deres respektive erhverv, som gør, at vi er i stand til at løfte et byggeprojekt fra A-Z. 

Kendetegnet for vores virksomhed er, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten og altid har fokus på vores kunder ønsker, krav og behov. Søger du en virksomhed til et byggeri, eller skal der renoveres eller anlægges pool, forstår vi at tænke ud af boksen.

Vi er dygtige rådgiver og har altid masser af gode idéer og input, hvis du har brug for det. Lad os sammen løfte dit projekt, så du får det ønskede resultat. Du kan kontakte os for at høre mere på telefon 31 18 35 16

Har du brug for mere information?

Har du ikke fået svar på det du ønskede? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på dit byggeri, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig alle byggeriets faser - om det er specialløsning, renovering, anlæg af pool, opsætning af køkken eller nybyg.

Vi laver alle slags specialløsninger, og tager opgaver som andre ikke tør røre ved.​

Mr Kvalitetsbyg ApS​  -  ​Fuglebækvej 3D, st. th.  2770 Kastrup  -  CVR: 37096873  -  Tlf.: 31 18 35 16  -  E-mail: info@mrkvalitetsbyg.dk