Renovering af din bolig fra kælder til tag

Hos Mr. Kvalitetsbyg er renovering en af vores store forcer. Vi renoverer alle typer boliger fra kælder til tag og har fokus på kvalitet i hver en træfinér og mursten. Vi har særligt speciale i luksuriøse løsninger, hvor dine ønsker og behov er i centrum. Vi leverer med andre ord, hvad du gerne vil have.

Der kan være mange gode grunde til at foretage en gennemgribende renovering af en bolig. Oftest er det grundet slitage og et udateret byggeri, der ikke lever op til nutidens byggekrav og standarder. Vi anvender udelukkende nogle af de bedste materialer på markedet, så dit byggeri bliver som forventet og mere til.

Øg din boligs værdi med renovering

Er din bolig utæt, fosser pengene ud af den hver dag. Særligt om vinteren, hvor der bruges mange ressourcer på at opvarme en bolig. 

Du kan derfor både øge værdien på din bolig ved at isolere den mere grundigt og samtidig spare masser af penge på varme, der bliver i boligen.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af byggeriet, hvilket du heller ikke bør. Derfor skal du vælge os, når du skal bruge en kompetent specialist til renovering af din bolig.

Vi rådgiver om valg af unikke materialer og kan imødekomme særlige ønsker i forbindelse med byggeriet.

Kontakt os for aftale, tilbud og priser

Er du interesseret i at høre mere om renovering og om vores priser, få et tilbud eller sætte en aftale i stand? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 31 18 35 16. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi klarer alle typer renoveringer

Uanset om huset, lejligheden eller carporten skal renoveres, så står vi klar med vores ekspertise og arbejdskraft.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på dit byggeri, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig alle byggeriets faser - om det er specialløsning, renovering, anlæg af pool, opsætning af køkken eller nybyg.

Vi laver alle slags specialløsninger, og tager opgaver som andre ikke tør røre ved.​

Mr Kvalitetsbyg ApS​  -  ​Fuglebækvej 3D, st. th.  2770 Kastrup  -  CVR: 37096873  -  Tlf.: 31 18 35 16  -  E-mail: info@mrkvalitetsbyg.dk