Nybyg med speciale i luksusbyggerier

Overvejer du nybyg, tilbyder vi hos Mr. Kvalitetsbyg specialister i luksusbyggerier, hvor der kæles for de mindste detaljer. Vi har mange års erfaring bag os og forstår at sætte os i dit sted. Har du en idé til, hvordan din kommende bolig, skal se ud, kan vi eksekvere på dit drømmeprojekt.

Vi udfører nybyg fra bunden og starter derfor på helt tom grund. Vi lægger naturligvis ud med udgravning til sokkel og bygger derefter vægge og fundamentet til huset. Spærene får vi leveret fra fabrikken, men disse er altid specielt designet til netop din bolig, så alt er helt unikt.

Vi udfører nybyg efter 2020-kravene

Der er sket meget de seneste år, og boligmarkedet er kontinuerligt i rivende udvikling. Det gælder også, når det kommer til byggekravene - her tænkes der særligt på isolering. 

Vi udfører nybyg efter de nye 2020-krav, således at du er sikker på, at din bolig lever op til de statsligt stillede krav.

Ønsker du specialløsninger i dit drømmehus, er vi den rette virksomhed til opgaven. Det kan eksempelvis være en løsning, hvor der skal skjules højttalere og anlæg i huset, så det holdes helt stilrent og elegant. Vi kommer gerne med gode idéer og input og kan rådgive dig om valg af materialer i alle faser af byggeriet.

Kontakt os for et tilbud på dit byggeri

Har du planer om nybyg, er du velkommen til at tage os med på råd fra start. Vil du have et tilbud på dit byggeri, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov. Du kan kontakte os på telefon 31 18 35 16​.

Få hjælp til dit nybyggeri

Skal der bygges nyt, så lad os stå for opgaven. Vi er specialister i luksusbyggerier.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på dit byggeri, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig alle byggeriets faser - om det er specialløsning, renovering, anlæg af pool, opsætning af køkken eller nybyg.

Vi laver alle slags specialløsninger, og tager opgaver som andre ikke tør røre ved.​

Mr Kvalitetsbyg ApS​  -  ​Fuglebækvej 3D, st. th.  2770 Kastrup  -  CVR: 37096873  -  Tlf.: 31 18 35 16  -  E-mail: info@mrkvalitetsbyg.dk